Вінниця сьогодні проводжає в останню путь воїна Олександра Фігурного

Новини Вінниці / Вінниця сьогодні проводжає в останню путь воїна Олександра Фігурного

Сьогодні, 13 лютого, місто Вінниця проводить в останню путь воїна Олександра Фігурного, який загинув 7 лютого під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку.

Олександр був відомим своєю активною участю у визначних подіях для України, починаючи з Революції Гідності. Він служив у складі 14-ї бригади оперативного призначення «Червона калина» Національної гвардії України та був добровольцем, пішовши на захист Батьківщини після вишколу у Великій Британії.

Народився Олександр Фігурний 13 вересня 1982 року. Він закінчив Вінницький технічний ліцей та Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського. Працював у сфері IT, мав сім'ю та виховував сина.

Олександр був не лише військовим, а й активним прихильником спорту та здорового способу життя. Він брав участь у марафонах, велогонках, сплавах на байдарках та подорожах у гори, прагнучи поширювати ці цінності серед дітей та молоді. Його друзі пам'ятають його як людину честі й борця за справедливість.

Церемонія прощання з Олександром Фігурним відбудеться о 12:00 у поминальній залі за адресою: вул. А. Медвідь, 2. Поховання воїна відбудеться о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам'ять та слава Герою!