Вінниця проводжає до Небесного Війська захисника Костянтина Михайлова, який за гнув на Донбасі

Новини Вінниці / Вінниця проводжає до Небесного Війська захисника Костянтина Михайлова, який за гнув на Донбасі

Сьогодні, 3 січня Вінниця прощається із Костянтином Михайловим, 1965 року народження, який 31 грудня загинув, захищаючи Батьківщину.

Про це повідомляє Вінницька міськрада.

Костянтин Михайлов став до лав Збройних Сил на початку повномасштабного вторгнення. Захищав Україну від ворога у складі 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. Воював на Донецькому напрямку. На жаль, під час бою поблизу с. Первомайське зазнав поранення, яке виявилося несумісним із життям.

«Народився Костянтин Михайлов у смт Дашів Іллінецького району, професійну освіту здобув у Немирівському будівельному училищі, втім усе своє доросле життя пов’язав із Вінницею. Тут одружився та виплекав двох синів. У цивільному житті працював на різних підприємствах: був і будівельником, і електриком», - йдеться у повідомленні.

«На війні батько опанував, зокрема кухарську справу. Дбав, щоб у його побратимів завжди були смачні, а головне поживні страви, які б нагадували про домівку та додавали сил боротися, – розповідає син Героя Олег. – Із нечастих розмов, знаємо, що брав участь в обороні Авдіївки, інших військових операціях…»

Церемонія прощання із Костянтином Михайловим розпочнеться о 10:00 за адресою: вул. Генерала Арабея, 1. Поховають воїна об 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Схиляємо голови та щиро вклоняємось рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!