Вінничанина підозрюють у зґвалтуванні 6-річної падчерки

Новини Вінниці / Вінничанина підозрюють у зґвалтуванні 6-річної падчерки

Вінницькі правоохоронці затримали 35-річного чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у зґвалтуванні малолітньої дитини. Не всі подробиці у поліції вважають за потрібне розголошувати зважаючи на ситуацію. Відомо, що 6-річна вінничанка розповіла матері про те, що зробив співмешканець.

Вінницькі правоохоронці затримали 35-річного чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у зґвалтуванні малолітньої дитини. Не всі подробиці у поліції вважають за потрібне розголошувати зважаючи на ситуацію. Відомо, що 6-річна вінничанка розповіла матері про те, що зробив її співмешканець.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, до поліції звернулася 28-річна жінка. Вона пояснила, що коли повернулася додому, то дочка розповіла про зґвалтування вітчимом. Той перебував у нетверезому стані.

Подружжя не укладало шлюб офіційно, виховують не тільки спільних дітей. Загалом у родині їх п’ятеро.  

Після заяви до поліції, дівчинку оглянув лікар і підтвердив слова дитини. Вітчима одразу було взято під варту. Сьогодні йому вже мають повідомили про підозру у вчиненні правопорушення за ч.4 ст. 152 КК України (Зґвалтування), що передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі. Чоловік має перебувати під вартою протягом 30 діб. Прокуратурою погоджено такий запобіжний захід. Можна сподіватися, що суд його підтримає. 

Нагадаємо, Ладижинський міський суд Вінницької області ухвалив рішення обрати підозрюваному у зґвалтуванні 15 січня 20-річної дівчини запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Олег Верлан

21 січня, 2020