Вінничанин встановив рекорд України у атлетичній вправі «Log-Lift»

Новини Вінниці / Вінничанин встановив рекорд України у атлетичній вправі «Log-Lift»

У Києві в парку Дружби народів вінницький атлет Сергій Грачов довів суддям та глядачам, що саме він є найкращим. Під час проходження етап кубку України зі стронгмену, вінничанин Сергій встановив рекорд України у ваговій категорії до 95 кг.

У Києві в парку Дружби народів вінницький атлет Сергій Грачов довів суддям та глядачам, що саме він є найкращим. Під час проходження етап Кубку України зі стронгмену, вінничанин Сергій встановив рекорд України у ваговій категорії до 95 кг.

Як стало відомо з сайту Вінницької міськради, що 28 червня під час змагань вінницький атлет Сергій Грачов встановив рекорд України у ваговій категорії до 95 кг у вправі «Log-lift» (Лог-ліфт) зафіксувавши вагу 150 кг.

Це не перший рекорд спортсмена. Так, 30 серпня 2018 року стронгмен Сергій Грачов встановив рекорд України з трак-пулу, протягнувши два муніципальних автобуси вагою 22 тони 400 кг на відстань 19 метрів. Нагадаємо, що зробив він це за 19 секунд

Наразі Сергій Грачов – майстер спорту з важкої атлетики, рекордсмен України зі стронгмену, голова Вінницького обласного осередку федерації стронгмену України.