Вінничанин Віктор Бронюк готуватиме «перше, друге та компот» на телеканалі ICTV

Новини Вінниці / Вінничанин Віктор Бронюк готуватиме «перше, друге та компот» на телеканалі ICTV

Відомий вінничанин та лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк у ролі ведучого від завтра, 21 березня на телеканалі ICTV буде вчити українців куховарити на новому кулінарне шоу «Перше, друге та компот». У новій програмі він поділиться з глядачами лайфхаками приготування знайомих страв та власними рецептами, які кожен зможе легко відтворити на власній кухні. 

Відомий вінничанин та лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк у ролі ведучого від завтра, 21 березня, на телеканалі ICTV буде вчити українців куховарити на новому кулінарному шоу «Перше, друге та компот». У новій програмі він поділиться з глядачами лайфхаками приготування знайомих страв та власними рецептами, які кожен зможе легко відтворити на власній кухні. 

«Перше, друге та компот» — дебютне для ICTV кулінарне шоу, що покаже смачні та прості у приготуванні страви від Віктора Бронюка. В кожному випуску ведучий обов’язково готуватиме першу та другу страви і ділитиметься власними кулінарними лайфхаками. Глядачі дізнаються багато важливих хитрощів та секретів, які допоможуть урізноманітнити раціон, заощадити час і змусять звичні інгредієнти заграти по-новому. А ще почують цікаві історії та жарти з життя ведучого.

«Продумуючи формат шоу, з командою телеканалу ICTV ми відразу вирішили, що« Перше, друге та компот» буде дуже простою і зрозумілою кухнею, не такою, як інші кулінарні шоу. Часто українцям показують, як готувати їсти занадто правильно. Я буду готувати все в реальному часі і показуючи процес приготування таким, як у всіх вдома», — розповідає Віктор.

Бронюк здавна захоплюється кулінарією і часто готує вдома для рідних. Багато рецептів, що покажуть у програмі, співак розробив сам чи привіз із подорожей. У першій програмі, яка вийде вже завтра на ICTV, співак розкриє секрети смачного борщу — своєї коронної страви.

Ірина Заіковата

20 березня, 2020