Вінничанин Дмитро Шуров та переселенка з Донецька Shy презентували кліп на дуетну пісню «Цілуй мене» (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Вінничанин Дмитро Шуров та переселенка з Донецька Shy презентували кліп на дуетну пісню «Цілуй мене» (ВІДЕО)

Український співак Дмитро Шуров, який родом із Вінниці, випустив романтичний кліп на пісню «Цілуй мене»у дуеті зі співачкою Shy. Дівчина переселенки з Донецька,справжнє імя Саша Карягіна. Вона брала участь в 8 сезоні телешоу «Х-фактор», де соліст проекту Pianoбой був суддею. Однак покинула шоу до прямих ефірів.

Український співак Дмитро Шуров, який родом із Вінниці, випустив романтичний кліп на пісню «Цілуй мене»у дуеті зі співачкою Shy. Дівчина - переселенка з Донецька,її справжнє імя Саша Карягіна. Вона брала участь у 8 сезоні телешоу «Х-фактор», де соліст проекту Pianoбой був суддею. Однак покинула шоу до прямих ефірів.

Як пише tochka.net, співачка продовжувала писати пісні, демо однієї з нових композицій відправила Дмитру Шурову просто на пошту. Він відповів. Так у результаті з'явилася дуетна романтична пісня «Цілуй мене».

«Зараз тренд робити дуети між уже розкрученими артистами, але коли я чую гарну пісню, мені неважливо, наскільки знаменитий її автор. До того ж, хочеться давати невеликий поштовх молодим музикантам, які пробиваються без продюсерів, тому що недавно я сам був таким. У 2012 році мало кому відомий Pianoбой випустив трек "Этажи" в фічерінгу з гуртом Бумбокс, що допомогло вийти на ширшу аудиторію. Так що сьогодні моя черга»- зазначив Дмитро Шуров.

За його словами скетч пісні, що відправила Саша, зачепив його своєю ідеєю, яка добре резонує з ключовим меседжем Pianoбой: насолоджуйся моментом, кайф від життя тут і зараз.