Вінничанин через петицію намагається привернути увагу до необхідності асфальтування вулиці. Після дощу зсуви ґрунту руйнується дорога

Новини Вінниці / Вінничанин через петицію намагається привернути увагу до необхідності асфальтування вулиці. Після дощу зсуви ґрунту руйнується дорога

Вінничанин Олександр Марченко 4 серпня опублікував петицію до міськради з проханням заасфальтувати ділянку вулиці Трамвайної - на відрізку від вул. Келецька до вул. Заболотного. Він звертається до містян за підтримкою його ініціативи, пояснюючи, що виникла нагальна потреба.

«В даний момент тут аварійно небезпечна ділянка дороги, яка не тільки перешкоджає вільному пересуванню автомобілів та і наражає на небезпеку пішоходів, що оминають великі ями на дорозі та небезпечні ділянки», - зазначив автор.

За його словами, під час опадів на цій ділянці постійно відбуваються зсуви ґрунту у бічну канаву та руйнування існуючої проїжджої частини, що призводить до утворення глибоких канав.

«Відсутність асфальтного покриття не лише призводить до дискомфорту жителів, але й несе загрозу водіям та їх авто. Також відсутність асфальтного покриття на дорозі ускладнює процес прибирання комунальним службам. Просимо розглянути можливість встановлення водовідвідних лотків та огородження дорогі зі сторони приватного сектора (річки), що протікає біля вулиці», - наголосив вінничанин.

Олеся Рудницька

7 серпня, 2023