Вінничани та львів’яни заблукали після сходження на Говерлу (Фото)

Новини Вінниці / Вінничани та львів’яни заблукали після сходження на Говерлу (Фото)

Після підняття на вершину гори Говерла, п’ятеро туристів, мешканці Вінниці та Львова, вирішили повернутися до навчально-спортивної бази «Заросляк», що знаходиться на території Івано-Франківської області. Однак, темрява не посприяла підкорювачам гір, й вони заблукали спустившись в бік Рахівського району Закарпаття.

Після сходження на вершину гори Говерла, п’ятеро туристів, мешканці Вінниці та Львова, заблукали повертаючись до навчально-спортивної бази «Заросляк», що в Івано-Франківській області. Однак, темрява не посприяла підкорювачам гір, й спускаючись з вершини, вони попрямували в сторону Рахівського району Закарпатської області.

Зрозумівши, що заблукали туристи зателефонували рятувальникам. Фахівці гірського пошуково-рятувального відділення с. Лазещина попросили туристів описати, що ті бачать навколо, зорієнтували їх на місцевості та пояснили, як можна вийти на туристичний маршут.  Самі ж виїхали на допомогу.

Однак група, побачивши вказівники маршруту, вирішила не чекати на рятувальників і самостійно вирушила на базу, інформує ДСНС Закарпатської області.

Новини Вінниці / Вінничани та львів’яни заблукали після сходження на Говерлу (Фото)Новини Вінниці / Вінничани та львів’яни заблукали після сходження на Говерлу (Фото)Новини Вінниці / Вінничани та львів’яни заблукали після сходження на Говерлу (Фото)Новини Вінниці / Вінничани та львів’яни заблукали після сходження на Говерлу (Фото)Новини Вінниці / Вінничани та львів’яни заблукали після сходження на Говерлу (Фото)Новини Вінниці / Вінничани та львів’яни заблукали після сходження на Говерлу (Фото)
Ірина Заіковата

22 червня, 2020