Вінничани можуть помолитися за упокій душі Георгія Гонгадзе

Новини Вінниці / Вінничани можуть помолитися за упокій душі Георгія Гонгадзе

Сьогодні, 17 вересня, на території Церкви святого Миколи Набережного, де похований Георгій Гонгадзе, пройде молебень у пам’ять про загиблого журналіста.

Сьогодні, у Києві  на території церкви, де похований Георгій Гонгадзе, пройде молебень у пам’ять про загиблого журналіста.

Про це йдеться на сторінці голови Національної спілки журналістів України Сергія Томіленка.

«Журналістів, друзів та небайдужих громадян запрошують вшанувати молитвою Георгія Гонгадзе, якого було жорстоко вбито рівно 20 років тому.

За життя Георгій був прихожанином церкви святого Миколи Набережного, яка розташована на Подолі, часто відвідував богослужіння і хрестив у цій церкві двох своїх доньок. Адреса церкви: вул. Григорія Сковороди, 12/8 (м. Контрактова площа). Початок панахиди о 17.30», - зазначено в інформації.

Зазначимо, що вчора у Києві відкрили меморіальну дошку Георгію Гонгадзе. Вона встановлена на фасаді Національної спілки журналістів.

Новини Вінниці / Вінничани можуть помолитися за упокій душі Георгія ГонгадзеНовини Вінниці / Вінничани можуть помолитися за упокій душі Георгія ГонгадзеНовини Вінниці / Вінничани можуть помолитися за упокій душі Георгія Гонгадзе