Вінничани можуть долучитись до проєкту благодійного фонду «Меморіал Голокосту Бабин Яр»

Новини Вінниці / Вінничани можуть долучитись до проєкту благодійного фонду «Меморіал Голокосту Бабин Яр»

Благодійний фонд «Меморіал Голокосту «Бабин Яр» запрошує вінничан долучитися до створення документального проєкту «Розмова». Поділитись спогадами про Другу світову війну можна буде в режимі онлайн, ці історії будуть записані і показані на сайті проєкту.

Благодійний фонд «Меморіал Голокосту Бабин Яр» запрошує вінничан долучитися до створення документального проєкту «Розмова». Поділитись спогадами про Другу світову війну можна буде в режимі онлайн, ці історії будуть записані і показані на сайті проєкту.

Його метою є формування експозиції про спільне минуле й майбутнє країни.

Вінничани можуть онлайн поділитися своїми спогадами й думками, які є частиною колективної та персональної пам'яті. Організаторам цікаво почути, з яких історій складається досвід вашої родини, які події минулого вплинули на сприйняття сьогодення й заклали мрії на майбутнє, як ваші рідні пережили Другу світову війну, що знаєте про трагедію Бабиного Яру.

Тривалість онлайн зустрічі – 30 хвилин. Всі розмови проходять онлайн за допомогою Zoom або будь-якого іншого зручного додатку для відеозв'язку. Поступово всі відео з'являтимуться на оновленому сайті проєкту - https://babynyar.org/ua/conversation 

Взяти участь можуть усі повнолітні українці незалежно від статі, ідентичності, релігійних і політичних переконань. Запрошуються також в повному складі колективи організацій, установ, підприємств, гуртків. Зареєструватися на проєкт «Розмова» можна за посиланням - https://babynyar.org/ua/conversation/about#3

Довідково, БФ «Меморіал Голокосту «Бабин Яр» – некомерційна освітня організація, покликана гідно вшанувати пам'ять жертв трагедії Бабиного Яру та сприяти гуманізації людства через збереження та вивчення історії Голокосту.

Марина Карабай

6 листопада, 2020