Вінничанка Оля Мельник вдруге пробує перемогти у Голосі країни. Після шаленого успіху у відборі вона в команді Тіни Кароль (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Вінничанка Оля Мельник вдруге пробує перемогти у Голосі країни. Після шаленого успіху у відборі вона в команді Тіни Кароль (ВІДЕО)

Увечері 19 січня в ефірі каналу «1+1» стартував вокальний проєкт «Голос країни-10». Перший випуск ювілейного телепроєкту традиційно виявився доволі насиченим зірковими учасниками. Серед конкурсанток була і фіналістка проєкту 2014-го вінничанка Ольга Мельник. Під час відбору її «залишили на десерт», як потенційно найбільш яскраву виконавицю.

Увечері 19 січня в ефірі каналу «1+1» стартував вокальний проєкт «Голос країни-10».  Перший випуск ювілейного телепроєкту традиційно виявився доволі насиченим зірковими учасниками. Серед конкурсанток була і фіналістка проєкту 2014-го вінничанка Ольга Мельник. Під час відбору її «залишили на десерт», як потенційно найбільш яскраву виконавицю.

Разом з тим, дівчину менеджери проєкту з початку не вказували як знаменитість. На сайті проєкту «Голос країни-10» такими назвали солістку скандально відомої групи «Ленінград» Василісу Старшову та секс-символа проєкту «Танці з зірками» Даніеля Салема.

Зупинятися на всіх учасниках не станемо. Третьою і останньою учасницею першого випуску, якій вдалося розгорнути всі чотири крісла, виявилася фіналістка 4-го сезону Ольга Мельник. Дівчина повернулася на вокальний проект з метою спробувати свої сили ще раз і зуміла кавером на пісню Біллі Айлиш Lovely розчулити глядачів. За підсумками виступу судді назвали Олю претенденткою на перемогу.

В цілому ж в наступний етап шоу Голос країни-10 пройшли вісім учасників - по два в командах Дана Балана і Тіни Кароль, три в команді MONATIK'а і один в компанії Потапа і Насті:

команда Дана Балана (Василиса Старшова, Назар Яцишин);

команда Тіни Кароль (Даніель Салем, Ольга Мельник);

команда Потапа і Наст (Анастасія Картвелішвілі);

команда MONATIK'а (Саша Календа, Сергій Роман, Єлизавета Криворучко).

Нагадаємо, в 2014-му вінничанка вже пробувала свої сили в конкурсі. Тоді вона з піснею «Жовті черевики» пройшла «відбір» і потрапила в команду Сергія Лазарєва. І дійшла до фіналу.

У другому фінальному колі в прямому ефірі Оля співала разом з наставником по телепроекті С. Лазарєвим «Tell me». Але дует отримав меншу підтримку при голосуванні, ніж конкуренти - Святослав Вакарчук з Ігорем Грохоцьким і Ані Лорак з Марленом Карімовим.