Вінничанам пропонують поділитись приємними спогадами про новорічні свята

Новини Вінниці / Вінничанам пропонують поділитись приємними спогадами про новорічні свята

Вінничанам пропонують згадати та розповісти про сімейні традиції зустрічі нового року та світлинами, на яких зображено «зимово-різдвяну» атрибутику. Фотографії та розповіді надіслати на «поштою» на електронну адресу організаторів заходу Центру історії Вінниці.

Вінничанам пропонують згадати та розповісти про сімейні традиції зустрічі Нового року та світлинами, на яких зображено «зимово-різдвяну» атрибутику. Фотографії та розповіді надіслати на «поштою» на електронну адресу організаторів заходу Центру історії Вінниці.

Про це йдеться на сторінці центру у Facebook.

«Довгими листопадовими вечорами саме час дістати сімейні альбоми та згадати дитинство, тож запрошуємо вас долучитися до збору світлин та історій вінницької зими різних часів. Кожен ваш відгук буде збережено у фонді Музею Вінниці, а найяскравіші світлини та розповіді прикрасять святкову виставку «Вінницька зима: сім'я, розваги, місто», яка триватиме в час новорічно-різдвяних свят!», - йдеться в інформації.

Відбір «експонатів» буде у кількох номінаціях:

«Зимові розваги» - сніговики, санки, ковзанка і не тільки – все, що згадується; все, що втрапило у фотооб’єктив.

«Родинне свято» - розповіді про те як відзначали Новий рік та Різдво ваші батьки, бабусі, родичі; що готували, як прикрашали оселю, які фільми/програми переглядали усією сім’єю.

«Фото на згадку» - зимові світлини з головними героями Новорічних свят, та/або на тлі знакових міських споруд, головної міської ялинки, зимові пейзажі міста.

В центрі історії пропонують надсилти родинні історії та фотографії на електронну адресу [email protected] та/або публікувати у соцмережі Facebook за хештегом #вінницька_зима

Збір спогадів та світлин триває до 4 грудня, тож бажаючим варто поквапитися.

 

Марина Карабай

26 листопада, 2020