Відпочинок на пляжі: у смерті вінничанина підозрюють двох сестер (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Відпочинок на пляжі: у смерті вінничанина підозрюють двох сестер (ВІДЕО)

Після відпочинку з дівчатами на Одещині загинув вінничанин. За версією слідства, йому у напій підсипали психотропний препарат, через який зупинилося серце. У злочині підозрюються сестри. Аби обікрасти своїх жертв, вони спочатку їх присипляли.

Після відпочинку з дівчатами на Одещині загинув вінничанин. За версією слідства, йому у напій підсипали психотропний препарат, через який зупинилося серце. У злочині підозрюються дві сестри. Аби обкрадати своїх жертв, вони спочатку їх присипляли.

Як повідомляють у прес-службі ГУНП в Одеській області, жертвою зловмисниць став далекобійник з Вінниці. Разом з колегою він в Одесі познайомився з місцевими дівчатами – двома сестрами.

Вони випивали разом, а для розваг обрали пляж. Саме там дівчата підсипали у випивку своїм новим друзям лікарський препарат, який приспав їх. Після цього зловмисниці вкрали мобільні телефони й гроші чоловіків і зникли.

Прокинувшись, один з потерпілих знайшов свого друга мертвим. Підозрюваних затримали - старшій з них 28 років, молодшій - 23.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження. Причину смерті чоловіка встановить судово-медична експертиза. Після цього за цим фактом також можуть порушити провадження.