Від зіткнення автівка перекинулась на дах: у ДТП на Вінниччині через п’яного водія травмувались жінка та дитина

Новини Вінниці / Від зіткнення автівка перекинулась на дах: у ДТП на Вінниччині через п’яного водія травмувались жінка та дитина

На автодорозі Т-0226 у Вінницькій області ввечері 19 грудня неподалік с. Степанівка сталась аварія. Внаслідок ДТП травмувались водійка та її малолітня дитина. Потерпілі доставлені до лікарні.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, за попередньою інформацією, 52-річний водій автомобіля Daewoo Lanos, житель Гайсина, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем ВАЗ під керуванням жительки смт Теплик.

Унаслідок зіткнення ВАЗ з’їхав у кювет та перекинувся на дах. 3-річна дівчинка та її 25-річна мати зазнали травмувань та госпіталізовані до лікарні.

Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

За цим фактом слідчі розпочали досудові розслідування за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статі передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Макс Мельник

20 грудня, 2023