Велосипедист з Вінниці змагатиметься за першість на чемпіонаті Європи в Італії

Новини Вінниці / Велосипедист з Вінниці змагатиметься за першість на чемпіонаті Європи в Італії

Спортсмени збірної команди Вінницької області (10 спортсменів і 3 тренери) на чемпіонаті України з велосипедного спорту, який відбувся у Львові, вибороли перші місця низки змагань.   

Спортсмени збірної команди Вінницької області (10 спортсменів і 3 тренери) на чемпіонаті України з велосипедного спорту, який відбувся у Львові, вибороли перші місця низки змагань.   

Як повідомили в пресслужбі Відділення Національного Олімпійського комітету України Вінницької області, всього в чемпіонаті взяли участь понад 218 велосипедистів, з 18 регіонів України.

За підсумками перегонів до складу збірної команди України до виступу на чемпіонаті Європи із велотреку серед юніорів в Італії увійшов вінничанин Андрій Нізельський. В його активі – золото і срібло.

Переможцями та призерами стала низка вінничан.

1 місця посіли: Сметанюк Олександр – командна гонка (чоловіки);

Нізельський Андрій – командна гонка (юніори); Корзінін Юрій – групова гонка (юніори), гонка з вибуттям (юніори), гонка Медісон (юніори); Розгонюк Андрій – командний спринт (чоловіки);

Зозуля Андрій – командна гонка (юнаки); Ткаченко Володимир  – командна гонка (юнаки); Титко Дмитро  – командна гонка (юнаки); Балюк Єлізавета – командна гонка (дівчата), гонка Медісон (дівчата),

Могір Ліза – командний спринт (дівчата)

2 місця посіли: Корзінін Юрій – командна гонка, командний спринт

Нізельський Андрій – командний спринт, групова гонка

Балюк Єлізавета – командний спринт (дівчата) Радомська Уляна – гонка Медісон (дівчата)

3 місця посіли: Зозуля Андрій – гонка Медісон (юнаки) Ткаченко Володимир – гонка Медісон (юнаки) Розгонюк Андрій – кейрин (чоловіки) Балюк Єлізавета – гонка із вибуттям (дівчата), групова гонка (дівчата), гонка кейрин (дівчата)

Радомська Уляна – гонка з вибуттям (дівчата).

Новини Вінниці / Велосипедист з Вінниці змагатиметься за першість на чемпіонаті Європи в ІталіїНовини Вінниці / Велосипедист з Вінниці змагатиметься за першість на чемпіонаті Європи в Італії
Ірина Заіковата

12 жовтня, 2020