Велодоріжку та «пристойну кількість» місць для паркування облаштують у Вінниці по вулиці Стрілецькій

Новини Вінниці / Велодоріжку та «пристойну кількість» місць для паркування облаштують у Вінниці по вулиці Стрілецькій

У Вінниці готуються до облаштування велодоріжки по вулиці Стрілецькій. За словами радника міського голови Віктора Перлова, це дасть змогу з’єднати велоінфраструктуру вулиць Замостянської та Київської, а в перспективі – об’єднати велосмугою лівий та правий береги Бугу у Вінниці.

У Вінниці готуються до облаштування велодоріжки по вулиці Стрілецькій. За словами радника міського голови Віктора Перлова, це дасть змогу з’єднати велоінфраструктуру вулиць Замостянської та Київської, а в перспективі – об’єднати велосмугою лівий та правий береги Бугу у межах Вінниці.     

«Вулиця Стрілецька готується до велосмуг по всій протяжності. Наразі нанесена розмітка, що впорядковує ширину смуг до нормативної (замість 4,5 м - 3 м). Весною будуть нанесені піктограми і дорожні знаки велосмуг. Таким чином буде поєднано велоінфраструктуру вулиць Замостянської та Київської і велодоріжки з двох боків наблизяться до Київського мосту, аби поєднати лівий і правий береги», - написав Віктор Перлов у Facebook.

Радник мера також додав, що впорядкування вулиці Стрілецької включає також облаштування «пристойної кількості» місць для паркування авто.

«Це буде особливо приємно батькам дітей з 6-ї школи», - вважає В.Перлов.

За його словами, місця для паркування розмістять вздовж вулиці від Київської до Винниченка. Далі це зробити неможливо через військові об’єкти.

Фото зі сторінки Віктора Перлова

Новини Вінниці / Велодоріжку та «пристойну кількість» місць для паркування облаштують у Вінниці по вулиці СтрілецькійНовини Вінниці / Велодоріжку та «пристойну кількість» місць для паркування облаштують у Вінниці по вулиці СтрілецькійНовини Вінниці / Велодоріжку та «пристойну кількість» місць для паркування облаштують у Вінниці по вулиці Стрілецькій