ВелБуд: Сергій Борзов запевнив, що в оновленому спорткомплексі на Замості створять усі умови для маломобільних вінничан

Новини Вінниці / ВелБуд: Сергій Борзов запевнив, що в оновленому спорткомплексі на Замості створять усі умови для маломобільних вінничан

Колишній спорткомплекс СКА, що по вул. Академіка Янгеля, 48 у Вінниці, мають здати в експлуатацію ще цього року. Об’єкт відповідатиме сучасним вимогам, зокрема максимально під лаштований під потреби маломобільних груп населення.

Нагадаємо, за умовами співфінансування з Державного фонду регіонального розвитку на виконання робіт у 2021 році передбачено виділення 23 млн грн. Решту коштів на реконструкцію протягом кількох років виділяли з міського бюджету.

«Це триповерхова будівля із басейном довжиною 25 м. Реконструкцією передбачені всі умови для відвідування приміщень спортивного комплексу та занять плаванням маломобільних груп населення.

Тут буде універсальна кабіна туалету з урахуванням потреб людей з інвалідністю, піднімальні вертикальні комунікації: ліфт та піднімальна платформа для маломобільних груп населення в басейні», - зазначив у Facebook голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

Олеся Рудницька

5 жовтня, 2021