«ВелБуд»: Сергій Борзов повідомив про отримання Вінниччиною майже 123 млн грн додаткової державної субвенції на ремонт місцевих доріг

Новини Вінниці / «ВелБуд»: Сергій Борзов повідомив про отримання Вінниччиною майже 123 млн грн додаткової державної субвенції на ремонт місцевих доріг

Майже 123 млн грн додаткової державної субвенції отримала Вінниччина на ремонт місцевих доріг

«Україна матиме нову інфраструктуру – заради цього президент України Володимир Зеленський започаткував програму «Велике будівництво». Один із її напрямків – дороги. Завдання до 2025 року – оновити 10 тисяч кілометрів доріг місцевого значення», - написав у Facebook голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

За його словами, завдяки цьому, на Вінниччині «зможемо забезпечити якісний проїзд до об’єктів критичної соціальної інфраструктури – садочки, школи, лікарні»… І це виконується.

«Розпорядженням КМУ від 3 листопада 2021 р. № 1433-р Вінницька область отримала 122,894 млн грн додаткової державної субвенції – на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах», - зауважив губернатор.