В українських потягах відновили продаж продуктів харчування

Новини Вінниці / В українських потягах відновили продаж продуктів харчування

На сайті "Українськазалізниці" з'явилось повідомлення про те, що пасажирських поїздах відновиться продаж продуктів харчування. Нагадаємо, що у зв'язку з  введеними обмежувальних заходів задля стримання поширення епідемії COVID-19 на території України, продаж їжі у поїздах був припинений.

На сайті "Українськазалізниці" з'явилось повідомлення про те, що пасажирських потягах відновиться продаж продуктів харчування. Нагадаємо, що у зв'язку з  введеними обмежувальних заходів задля стримання поширення епідемії COVID-19 на території України, продаж їжі у поїздах був припинений.

"Укрзалізниця поновила послуги харчування у швидкісних поїздах. Також компанія розпочала реалізацію кондитерських виробів, води та інших холодних напоїв у поїздах далекого сполучення", — йдеться в повідомленні пресслужби відомства.

Тобто, під час подорожі швидкісними поїздами Інтерсіті+ та Інтерсіті пасажири можуть придбати не лише питну воду, холодні напої, а й продукти харчування в індивідуальній упаковці та готові страви, які попередньо розфасовані в щільно закриту тару та не потребують нагрівання. При цьому пасажири повинні дотримуватися безпечної дистанції та перебування у вагоні-буфеті не більше двох осіб.

"Розносна торгівля з мобільного візка представниками кейтерингової компанії та доставка замовлення з вагона-буфету на місце наразі не здійснюються", — зазначили в Укрзалізниці.

Водночас у потягах дальнього сполучення пасажири також можуть придбати холодні напої та кондитерські вироби.