В Україні знищили російського рецидивіста, якого завербували на війну після вбивств п’ятьох людей

Новини Вінниці / В Україні знищили російського рецидивіста, якого завербували на війну після вбивств п’ятьох людей

Майже 80% росіян, за опитуванням Левада-Центру», підтримують Путіна, майже половина - його загарбницьку політику щодо України та анексію регіонів. Зокрема підтримують і відправку на український фронт засуджених за вбивства та розбої. Одного з таких рецидивістів знищено в Україні – неподалік Бахмуту. Посмертно винного у вбивстві п’ятьох росіян Кремль нагородив медаллю «За отвагу».

Якщо проаналізувати російську пресу, то у 2013 році Росії сколихнув судовий процес. У Сергієвому Посаді Московської області до 25 років ув’язнення було засуджено членів банди, яка «спеціалізувалась» на вимаганні, розбої та вбивствах.   

Так, за офіційними даними Слідкома РФ, обвинуваченим інкримінували ч.2 ст.105 (вбивство 5 людей), ст.161 (грабіж), ст.162 (розбій), ст.163 (вимагання), ст.126 (викрадення людей), ст.222 (незаконне зберігання зброї), ст.159 (шахрайство) КК РФ.

Ватажок банди Іван Нєпаратов отримав 25 років. Серед вбитих ним була і жінка. Проте кримінальник не затримався за ґратами і половини терміну. «Вагнерівці» пішли по тюрмам, де вишукували саме такий контингент.

Тож у 2022-му Нєпаратова завербували і відправили «звільняти» Україну. Однак, зі зброєю він залишався не довго, адже кримінальників використовують як гарматне м'ясо, тому незабаром – протягом місяця – засуджений на батьківщині за вбивства був знищеним.

Історію «героїзму» кримінальника у Росії вирішили не «заминати». Посмертно Путін нагородив злочинця медаллю «За отвагу», а у «ЛНР» виписали грамоту «за мужество и храбрость». Ймовірно, щоб інші «зеки» наслідували приклад… Звісно, про подвиги кримінальника написали пропагандисти.

Чим «цікавий» приклад знищеного нелюда Нєпаратова? Це показовий приклад «героя» у Росії. Кримінальні злочини до співвітчизників вторинні, головне – виконувати забаганки Путіна, і ти станеш героєм. А те, що коли такі вбивці повертаються «до мирного життя», знову вбивають, немає значення. І за висновками соціологів, таку політику підтримує більшість росіян.

В Європі багато кажуть про «хороших росіян», що їх не можна ігнорувати. Сьогоднішня РФ – суцільне зло, не тільки кремлівська верхівка, і опитування «Левада-центру» це доводять.

Новини Вінниці / В Україні знищили російського рецидивіста, якого завербували на війну після вбивств п’ятьох людейНовини Вінниці / В Україні знищили російського рецидивіста, якого завербували на війну після вбивств п’ятьох людейНовини Вінниці / В Україні знищили російського рецидивіста, якого завербували на війну після вбивств п’ятьох людейНовини Вінниці / В Україні знищили російського рецидивіста, якого завербували на війну після вбивств п’ятьох людейНовини Вінниці / В Україні знищили російського рецидивіста, якого завербували на війну після вбивств п’ятьох людейНовини Вінниці / В Україні знищили російського рецидивіста, якого завербували на війну після вбивств п’ятьох людейНовини Вінниці / В Україні знищили російського рецидивіста, якого завербували на війну після вбивств п’ятьох людейНовини Вінниці / В Україні знищили російського рецидивіста, якого завербували на війну після вбивств п’ятьох людейНовини Вінниці / В Україні знищили російського рецидивіста, якого завербували на війну після вбивств п’ятьох людей