В ОТГ на Вінниччині оголосили мистецький конкурс: шукають ідеї для туристичних "родзинок"

Новини Вінниці / В ОТГ на Вінниччині оголосили мистецький конкурс: шукають ідеї для туристичних "родзинок"

В ОТГ на Вінниччині оголосили одразу два онлайн конкурси. Переможців визначатимуть на День Незалежності.

В Оратові на Вінниччині оголосили одразу два онлайн конкурси. Переможців визначатимуть на День Незалежності.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«Мешканців Оратівського краю взяти участь у онлайн-фотоконкурсі «Наше небо - синє небо, наше поле - жовте поле, Україна моя рідна - це моя земля!» та знайти свою світлину на святковому фотоколажі, приуроченому до Дня Незалежності України», - йдеться в інформації.

Фото на конкурс прийматимуть до 19 серпня, а ось голосування за кращі роботи триватиме з 24 по 26 серпня.

Крім фотоконкурсу мешканцям громади пропонують зробити відеопрезентацію "З любов`ю до тебе, моє рідне село!" в рамках районного фестивалю "Ти не зникнеш із карти село".

Зазначимо, що участь у конкурсі вже в’язи мешканці сіл Чернявка, Чагів, Балабанівка та Новожитів. Режисери роликів підійшли до роботи дуже креативно, мешканці Балабанівки навіть зробити дві серії.

Зазначимо, що мета таких заходів у популяризації рідного краю, його туристичної привабливості. І якщо з огляду на естетичну складову, то вона доволі приваблива – українські краєвиди зачаровують буквально з перших кадрів, а ось щодо практичної частини, то тут спостерігається певний вакуум.

Правда, адміністратори намагаються «підказати» організаторам, на що варто робити ставку, щоб дійсно зацікавити туристів. Ось, наприклад, кілька фото сільських пейзажів, над якими попарцювали дизайнери - гіганські тварини, чи просто потяг з тюків соломи. Погодьтесь, вінничани з дітьми залюбки з‘їздили у тур вихідного дня, якщо б місцина була прикрашена такою цікавою локацією.

До речі, у Вінниці є чимло митців, які могли б допомогти з ідеями.

Новини Вінниці / В ОТГ на Вінниччині оголосили мистецький конкурс: шукають ідеї для туристичних "родзинок"Новини Вінниці / В ОТГ на Вінниччині оголосили мистецький конкурс: шукають ідеї для туристичних "родзинок"Новини Вінниці / В ОТГ на Вінниччині оголосили мистецький конкурс: шукають ідеї для туристичних "родзинок"Новини Вінниці / В ОТГ на Вінниччині оголосили мистецький конкурс: шукають ідеї для туристичних "родзинок"Новини Вінниці / В ОТГ на Вінниччині оголосили мистецький конкурс: шукають ідеї для туристичних "родзинок"