В ОТГ на Віннниччині біля школи встановили відповідні попереджувальні знаки для водіїв

Новини Вінниці / В ОТГ на Віннниччині біля школи встановили відповідні попереджувальні знаки для водіїв

У Вороновицькій ОТГ, що на Вінниччині, біля школи в старостинському округу встановили дорожні знаки, які попереджають про те, що дорогу переходять діти. Водіям громади нагадали про важливість дотримання правил дорожнього руху та дотримання швидкісного режиму.

У селі Комарів Вороновицькій ОТГ, що на Вінниччині, біля школи встановили  дорожні знаки, які попереджають про те, що дорогу переходять діти. Водіям нагадали про важливість дотримання правил дорожнього руху та швидкісного режиму.

Про це йдеться на сторінці Вороновицької ОТГ у Facebook.

«У селі Комарів біля НВК встановлено знаки: «Пішохідний перехід», «Діти» та «Дати дорогу». Місця встановлення знаків були обстежені представниками служби автомобільних доріг. Будьте уважні, обережні та дотримуйтеся правил дорожнього руху», - йдеться в інформації.

Діти переходять до школи у вкрай незручному місці, водії часто їх не бачать через зелені насадження вздовж дороги, тож попереджувальні знаки в цьому місці були вкрай необхідні.

NaПарижі писав, що в ОТГ на Вінниччині для школярів закупили парти, які відповідають вимогам НУШ.

Новини Вінниці / В ОТГ на Віннниччині біля школи встановили відповідні попереджувальні знаки для водіївНовини Вінниці / В ОТГ на Віннниччині біля школи встановили відповідні попереджувальні знаки для водіївНовини Вінниці / В ОТГ на Віннниччині біля школи встановили відповідні попереджувальні знаки для водіїв
Марина Карабай

24 вересня, 2020