В останній день змагань Кубка світу зі стрільби паралімпієць з Вінниччини Олексій Денисюк приніс національній збірній ще одну бронзу

Новини Вінниці / В останній день змагань Кубка світу зі стрільби паралімпієць з Вінниччини Олексій Денисюк приніс національній збірній ще одну бронзу

В останній день змагань кубка світу з кульової стрільби, які відбуваються в ОАЕ, приніс стрілецькій збірній команді України ще дві медалі. Одну із яких виборов наш земляк, вінничанин Олексій Денисюк. Паралімпієть здобув бронзову медаль у вправі Р4 (стрільба з пневматичного пістолета на 10 метрів).

Останній день змагань Кубка світу з кульової стрільби, які відбуваються в ОАЕ, приніс стрілецькій збірній команді України ще дві медалі. Одну із них виборов наш земляк, вінничанин Олексій Денисюк. Паралімпієть здобув бронзову медаль у вправі Р4 (стрільба з пневматичного пістолета на 10 метрів). Про це повідомляє прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України.

До речі, на Паралімпійських іграх в Ріо у 2016 році Олексій Денисюк завоював бронзу у цій же вправі.

Загалом у доробку національної команди - 15 медалей, серед яких 5 золотих, 6 срібних та 4 бронзові медалі. В підсумку українські паралімпійці посіли друге командне місце на Кубку світу. Перше – у Китаю.

Нагадаємо, змагання з кульової стрільби проходили з 13 по 24 лютого 2019 року в місті Аль-Айн, ОАЕ. Змагалися понад 210 спортсменів з 44 країн світу, зокрема 10 паралімпійців з України.

Раніше NaПарижі повідомляв, що вінницький стрілець-паралімпієць здобув золото на Кубку світу, а у перший день змагань – бронзу.