В одному з районів Вінниччини всіх педагогів «привітали» премією в розмірі посадового окладу

Новини Вінниці / В одному з районів Вінниччини всіх педагогів «привітали» премією в розмірі посадового окладу

В одному із районів Вінниччини усі освітяни отримають два посадових оклади. Виплата приурочена до професійного свята педагогів.

В одному із районів Вінниччини усі освітяни отримають два посадових оклади. Виплата приурочена до професійного свята педагогів. Крім того були особливо відзначені педагоги та працівники навчальних закладів, які мають "особливі" заслуги в галузі.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«Голова райдержадміністрації Людмила Головашич на оперативній нараді з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації зазначила, що фінансовим управлінням Гайсинської райдержадміністрації забезпечено фінансування коштів в розмірі 100% посадового окладу на виплату грошової винагороди працівникам закладів дошкільної освіти району з нагоди Дня дошкілля та освітянам району з нагоди відзначення Дня працівників освіти», - йдеться в інформації.

З нагоди відзначення Дня працівників освіти були нагороджені працівники централізованої бухгалтерії, вихователі закладів дошкільної освіти, керівники гуртків позашкільних закладів, технічні працівники та педагоги-пенсіонери.

За вагомий внесок у справу реалізації державної політики в галузі освіти, фахову майстерність, забезпечення високого рівня результативності випускників у зовнішньому незалежному оцінюванні 2020 року начальник відділу освіти Валентина Шрамко вручила подарункові сертифікати  колективам ліцею № 7 м. Гайсин на суму  40 тис. грн. , школи І-ІІІ ст. с. Михайлівка на суму 15 тис. грн ,  НВК: СЗШ І-ІІІ ст.-гімназії м. Гайсин на суму  20 тис. грн , СЗШ І-ІІІ ст. с. Бубнівка на суму  15 тис. грн, НВК: СЗШ І-ІІІ ст. – ліцей м. Гайсин на суму  20 тис. грн , СЗШ І-ІІІ ст. с. Гранів на суму  10 тис. грн.

NaПарижі писав, що двоє освітян з Вінниці отримали звання заслужений.

Марина Карабай

3 жовтня, 2020