«Укрзалізниця» пообіцяла Голендрам та сусіднім селам незабаром зробили перехід через колії

Новини Вінниці / «Укрзалізниця» пообіцяла Голендрам та сусіднім селам незабаром зробили перехід через колії

Після розголосу ситуації на станції Голендри у Вінницькій області, де у процесі ремонтних робіт було ліквідовано перехід через колії, в «Укрзалізниці» змушені були «реагувати». В УЗ пообіцяли зробити новий уніфікований та безпечний перехід.

Нагадаємо, NaПарижі писав про те, що у Голендрах на Вінниччині «Укрзалізниця» змушує людей порушували правила та йти через колії. Страждають тисячі селян Вінниччини позбавили можливості цивілізовано перетинати залізничну колію, тому вони змушені долати перешкоди висотою з півметра, аби дістатися місцевої школи, ФАПу, магазинів, пошти, учбового закладу…

У відповідь на інформаційний запит журналістів «Суспільного» щодо облаштування пішохідного переходу через залізничні колії на станції «Голендри» в «Укрзалізниці» відповіли, що старий перехід був несанкціонований, на їхньому балансі не перебував та працівниками залізниці не обслуговувався, тому його демонтували.

Зважаючи на суспільний резонанс, залізничники покладуть типовий залізобетонний пішохідний настил. Роботи з облаштування планують закінчити до Новорічних свят.

Макс Мельник

13 грудня, 2021