«Укрпошта» позичила бренд Вінниччини для марки та конвертів

Новини Вінниці / «Укрпошта» позичила бренд Вінниччини для марки та конвертів

Звичайні листи у конвертах стають рідкістю. Хіба ще окремі держустанови, які не порушують давні інструкції, надсилають кореспонденцію поштою. Через це «Укрпошті» зручно залучати бренди, щоб, приміром, певний сегмент бізнесу закупав конверти з марками і використовував їх замість буклетів. Мабуть це є найкращім поясненням появи «туристичної» марки «Вінниччина – подорож за враженнями!».

У Вінниці 24 вересня за три дні до Всесвітнього Дня туризму відбулися урочисті заходи, під час яких було презентовано таку марку. Як повідомляють у Вінницькій ОДА, директор департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимир Мережко та директор Вінницької дирекції АТ «Укрпошта» Володимир Шаловінський провели процедуру погашення поштової марки. Запросили на захід представників турбізнесу області.

«Спецпогашення марок і конвертів є традиційною поштовою процедурою, а також своєрідним внеском Укрпошти у відзначення подій та увічнення їх в предметах філателії. Для цього виготовляється спеціальний одноразовий поштовий штемпель, на якому зображується художній малюнок, зазначається назва події і дата проведення погашення.

Приємно зазначити, що виготовлення оригінальної туристичної марки та штемпеля «Вінниччина – подорож за враженнями!» із зображенням туристичного бренду створено вперше в Україні», - вказують в облдержадміністрації.

Там переконані, що застосування символічного відтиску сприятиме туристичному розвитку та промоції області, а також підвищить її впізнаваність бренду. А 27 вересня АТ «Укрпошта» розпочне використання штемпелю із зображенням туристичного бренду на конвертах, які готуються до відправки.

Ймовірно, що пафос з процедурою має стимулювати турбізнес до придбання орендованих конвертів.