Удар у грудну клітину ножем під час «святкування»: на Вінниччині затримали 30-річну жінку

Новини Вінниці / Удар у грудну клітину ножем під час «святкування»: на Вінниччині затримали 30-річну жінку

У селищі Турбів Вінницької області 24 грудня конфлікт між співмешканцями виник під час звичайного «святкування». Через зайві емоції 30-річна жінка кухонним ножем завдала удару у грудні клітину свого обранця. Лише його несамовиті крики звернули увагу сусідів. Вони й викликали поліцію…

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, саме сусід подружжя звернувся до правоохоронців через крики про допомогу за парканом.

Прибувши на місце події, поліцейські з’ясували, що 29-річний чоловік отримав ножові поранення від своєї співмешканки. Під час вживання алкогольних напоїв між ними виник конфлікт, але розвиток подій відповідав класичному сценарію.

Чоловік госпіталізований до лікарні. Жінка перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідством вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру та обрання запобіжного заходу.

Поліцією розслідується кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За такий злочин підозрюваній загрожує до 8 років ув’язнення.

Макс Мельник

25 грудня, 2023