У ВНТУ провели конкурс краси – перемогу отримала майбутня спеціалістка з кібербезпеки

Новини Вінниці / У ВНТУ провели конкурс краси – перемогу отримала майбутня спеціалістка з кібербезпеки

У вінницькій політехніці визначились з головною красунею університету. Перемогу в конкурсі, який проходив в режимі онлайн, отримала студентка факультету менеджменту та інформаційної безпеки Яна Бадя.

У вінницькій політехніці визначились з головною красунею університету. Перемогу в конкурсі, який проходив в режимі онлайн, отримала студентка факультету менеджменту та інформаційної  безпеки Яна Бадя.

Про це повідомляє пресслужба ВНТУ.

В університеті зазначають, що конкурс мав проходити ще навесні, але його відмінили, а коли на початку нового року зрозуміли, що карантин не дозволить провести свято краси у звичному форматі, вирішили використати сучасні технічні можливості.

Дівчата дефілювали на головній університетській сцені, а вболівальники спостерігали за ними через Live-Streaming.

«Свято вдалося яскравим, емоційним і красивим! Бо ж брали в ньому участь п’ятеро юних вродливиць - Аліна Мазур – факультет Інформаційних технологій та комп’ютерної інженерії,  Людмила Проценко – факультет електроенергетики та електромеханіки,
Марія Тимощук – факультет будівництва теплоенергетики та газопостачання,
Олена Соловей – факультет машинобудування і транспорту», - повідомляють у пресслужбі.

Зазначимо, що до складу журі увійшов Євген Майданик – директор МПМ «Зоря», який зазвичай "судить" конкурс "Міс Вінниця".

Також в ході онлайн голосування визначилось з «Міс глядацьких симпатій» — найбільше голосів прихильників також отримала» звання «Віце Міс ВНТУ-2020».

«Віце Міс ВНТУ-2020» також стала і Людмила Проценко.  «Міс Дружелюбність» - Олена Соловей.

 

Марина Карабай

29 вересня, 2020