У Вінницькому міськсуді визначилися з покаранням обвинуваченому у вбивстві будівельника

Новини Вінниці / У Вінницькому міськсуді визначилися з покаранням обвинуваченому у вбивстві будівельника

Вінницький міський суд виніс вирок раніше неодноразово судимому 38-річному чоловікові, який у березні цього року вбив колегу-будівельника. Вони разом робили ремонт у будинку на Старому місті, де і проживали. Обвинуваченому призначено позбавлення волі строком на 9 років.

Нагадаємо, ранком 24 березня господар будинку на Старому місті у Вінниці повернувся, аби перевірити, як бригада ремонтує його оселю, та знайшов у приміщенні тіло одного зі своїх робітників. Смерть настала від удару ножем у груди. Незабаром поліція затримала підозрюваного у вбивстві будівельника

Тоді вбили 48-річного жителя Кіровоградської області. Як вказують у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, свою причетність до злочину раніше судимий за крадіжки та наркозлочини затриманий заперечував, але зібрані поліцейськими докази змусили його дати зізнавальні покази.

Досудовим розслідуванням встановлено, що під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками виник раптовий словесний конфлікт. Після суперечки підсудний взяв зі столу кухонний ніж та вдарив ним знайомого у ділянку серця. Удар виявився смертельним.

Суд визнав зловмисника винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), та призначив йому покарання у вигляді дев’яти років позбавлення волі.

Макс Мельник

23 вересня, 2021