У Вінниці поліція затримала підозрюваного у вбивстві будівельника

Новини Вінниці / У Вінниці поліція затримала підозрюваного у вбивстві будівельника

Ранком 24 березня господар будинку на Старому місті у Вінниці попеврнувся, аби перевірити, як бригада ремонтує його оселю, та знайшов у приміщенні тіло одного зі своїх робітників. Смерть людини настала через ножове поранення у ділянку серця. Протягом години вінницькі правоохоронці встановили особу підозрюваного у вбивстві.

Ранком 24 березня господар будинку на Старому місті у Вінниці повернувся додому, аби перевірити, як бригада ремонтує його оселю, та знайшов у приміщенні тіло одного зі своїх робітників. Смерть людини настала через ножове поранення у ділянку серця. Протягом години вінницькі правоохоронці встановили особу підозрюваного у вбивстві.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, бригада будівельників певний час виконувала ремонтні роботи. Іноді будівельники  залишалися у будинку на ніч. Загинув 48-річний житель Кіровоградської області.

Оперативники швидко встановили, що до вбивства може бути причетним інший робітник. Вони відшукали 38-річного неодноразово судимого за майнові злочини жителя Донецької області. Докази змусили його дати зізнавальні покази.

З’ясувалось, що вночі четверо чоловіків розпивали спиртні напої. Під час застілля між двома з них виник раптовий словесний конфлікт. Зловмиснику не сподобалось, що колега та партнер по чарці образливо висловився у його бік.

Після застілля ображений чоловік вирішив помститись. Він взяв зі столу кухонний ніж та вдарив ним свого кривдника, через що той миттєво помер. 

Наразі правопорушник затриманий у процесуальному порядку. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), за що передбачено до 15 років ув’язнення.

Макс Мельник

25 березня, 2021