У вінницькому мікрорайоні Олієжир відкрили новорічно-різдвяну ялинку

Новини Вінниці / У вінницькому мікрорайоні Олієжир відкрили новорічно-різдвяну ялинку

Четвертий рік поспіль у Вінниці на вулиці Волошковій у мікрорайоні Олієжир встановлюють ялинку, а урочисте її відкриття з концертом перетворюється на невеличке свято для місцевих мешканців.

За традицією відкривають ялинку депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко та депутатка Вінницької міськради Алла Власюк. Як ініціатори дійства, вони побажали у прийдешньому році щастя, успіхів, здійснення мрій та тільки позитивних емоцій.

Ялина та «Зимове містечко» на Олієжирі – майданчик, який приваблює не тільки дітей, а й дорослих. Він завжди перетворюється на популярну фотолокацію, адже прикрашений персонажами, які асоціюються із зустріччю Нового року. Навіть годинником, який показує час до початку святкування.

Також депутати привітали зі святами вихованців дитячого клубу «Vin Smart Соняшник».

«Головне, що ми хочемо побажати вам – рости активними та вивчати іноземні мови. Нині такий час, що вже недостатньо знати одну іноземну мову, потрібно хоча б дві. І ми сподіваємося, що у наступному році, коли ми вас будемо вітати, то вже розмовлятимемо виключно англійською», - зазначила діткам Алла Власюк.

Новини Вінниці / У вінницькому мікрорайоні Олієжир відкрили новорічно-різдвяну ялинкуНовини Вінниці / У вінницькому мікрорайоні Олієжир відкрили новорічно-різдвяну ялинкуНовини Вінниці / У вінницькому мікрорайоні Олієжир відкрили новорічно-різдвяну ялинкуНовини Вінниці / У вінницькому мікрорайоні Олієжир відкрили новорічно-різдвяну ялинкуНовини Вінниці / У вінницькому мікрорайоні Олієжир відкрили новорічно-різдвяну ялинку