У вінницькому «Мегамоллі» розкрили амбітні плани по новому корпусу

Новини Вінниці / У вінницькому «Мегамоллі» розкрили амбітні плани по новому корпусу

У Вінниці ТРЦ «Мегамолл» збільшить свою площу на 10 000 кв.м. Відомо, що займуть другу чергу ТЦ сучасний кінотеатр, який включатиме у себе 7-залів та  4DX з 20 спецефектів, що дозволять глядачеві повністю зануритися в кінореальність. Загальна площа об’єкта складе більше 2600 кв. м. А також у ТЦ розмістяться ресторан та універмаги.

У Вінниці ТРЦ «Мегамолл» збільшить свою площу на 10 000 кв.м. Відомо, що займуть другу чергу ТРЦ сучасний кінотеатр, який включатиме у себе 7 залів, 4DX з 20 спецефектами, що дозволять глядачеві повністю зануритися в кінореальність. Загальна площа об’єкта складе більше 2600 кв. м. А також у новій частині центру розмістяться ресторан та універмаги.

Керівник ТРЦ Мегамолл Андрій Андрєєв розповів RAU про особливості другої черги та результати роботи за перші три квартали 2019 року:

«Будівництво йде повним ходом. Друга черга перебуває на стадії активного будівництва, об’єкт планується відкрити у ІІ кварталі 2020 року. Будівлю спроектовано з урахуванням «фірмового» стилю «Мегамоллу». Об’єкт складатиметься з трьох рівнів і запропонує відвідувачам додаткові концептуальні переваги.

Ми надали архітектурі оновлений вигляд, але в той же час друга черга з самого початку проектувалася з урахуванням колірного і архітектурного вирішення існуючої будівлі ТРК Мегамолл. В композиції фасаду будуть чергуватися глухі і повністю засклені елементи – таким чином отримаємо суттєве оновлення, але і збережемо всі ключові особливості споруди. Хочемо, щоб наші рішення захоплювали дух», – каже пан Андрєєв.

Вже відомо, що друга черга складатиметься з трьох рівнів та орендною площею 10 000 кв. м. Верхній поверх буде повністю повністю відведений під розважальну частину. Тут розміститься найбільший в регіоні кінотеатр 7-зальний 4DX кінотеатр Сінема Сіті з можливістю розміщення до 1292 глядачів, дитячий розважальний центр і зона громадського харчування.    

Другий поверх будівлі буде відведений під магазини одягу та взуття середнього цінового сегмента, що значно урізноманітнює пропозицію ТРЦ. На першому поверсі другої черги розмістяться великий фасадний ресторан і кілька універмагів. В рамках реконцепції також передбачено створення ювелірного кварталу. Запланована відвідуваність об’єкта після запуску – 23 400 осіб на день.

Ірина Заіковата

31 жовтня, 2019