У вінницької Ниви з’явився «сонячний» інвестор, який покриє половину витрат

Новини Вінниці / У вінницької Ниви з’явився «сонячний» інвестор, який покриє половину витрат

Зацікавленість у фінансуванні вінницької «Ниви» проявила українська компанія, яка працює у сфері сонячної енергетики. Про це заявив в.о. президента місцевого клубу «Нива», депутат Вінницької міськради Вадим Кудіяров. Інвестор увійде у склад власників та пориватиме половину витрат.

Зацікавленість у фінансуванні вінницької «Ниви» проявила українська компанія, яка працює у сфері сонячної енергетики. Про це заявив в.о. президента місцевого клубу «Нива», депутат Вінницької міськради Вадим Кудіяров. Інвестор увійде у склад власників та покриватиме половину витрат.

Як пояснив В. Кудіяров NaПарижі, діалог з представником власників компанії відбувся «завдяки сприянню багаторічного почесного президента «Ниви» Василя Вовка». Згідно з попередніх домовленостей, компанія зацікавлена ​​інвестувати в клуб.

На рахунок клубу мають надійти близько 3 млн грн., що покриє половину витрат. В рамках домовленостей на юридичну або фізичну особу перепишуть 50% клубу.

«Така фінансова підтримка повинна позитивно позначитися на рівні підготовки команди і майбутніх результатах», - уточнив в.о. президента «Ниви».

За його словами, остаточний раунд переговорів і підписання угод відбудеться у вересні. 

Наразі, фінансовий тягар несуть переважно обласний і міський бюджети.

Макс Мельник

26 серпня, 2019