У Вінницькій міськраді відповіли, чому не буде нічних маршрутів на Старе місто, Тяжилів та Київську

Новини Вінниці / У Вінницькій міськраді відповіли, чому не буде нічних маршрутів на Старе місто, Тяжилів та Київську

Від Вінницької міськради надійшла відповідь на петицію від 11 лютого щодо запровадження нічних маршрутів на Старе місто, Тяжилів та Київську. Автору даного електронного звернення, а також прихильникам ідеї даної пропозиції, вона, можна припустити, не дуже сподобається. Адже у мерії зазначили, поки що, у цих мікрорайонах не планується запускати нічні маршрутні таксі, адже тут майже повністю відсутній пасажиропотік.

Від Вінницької міськради надійшла відповідь на петицію від 11 лютого щодо запровадження нічних маршрутів на Старе місто, Тяжилів та Київську. Автору даного електронного звернення, а також прихильникам ідеї даної пропозиції, вона, можна припустити, не дуже сподобається. Адже у мерії зазначили, поки що у цих мікрорайонах не планується запускати нічні маршрутні таксі, оскільки тут майже повністю відсутній пасажиропотік.

Нагадаємо, автор петиції Іван Супряга у своєму зверненні пропонував запровадити нічні маршрутні таксі, через те, що вночі із Старого міста, Тяжилова та Київської є значний потік на залізничний вокзал.