У Вінниці завершилися змагання з греко-римської боротьби серед майбутніх вчителів, медиків, економістів та інженерів

Новини Вінниці / У Вінниці завершилися змагання з греко-римської боротьби серед майбутніх вчителів, медиків, економістів та інженерів

У Вінниці днями завершилася універсіада з греко-римської боротьби, у якій брали участь студентські команди чотирьох вінницьких університетів – медичного, педагогічного, технічного та торгово-економічного. Хто кого «поборов»? Як зазначають організатори, боротьба була напруженою. Утім, найкращі результати показала команда Вінницького національного технічного університету. Друге місце посіли майбутні педагоги. «Бронза» дісталася студентам медичного університету.

У Вінниці днями завершилася універсіада з греко-римської боротьби, у якій брали участь студентські команди чотирьох вінницьких університетів – медичного, педагогічного, технічного та торгово-економічного.

Хто кого «поборов»? Як зазначають організатори, боротьба була напруженою. Утім, найкращі результати показала команда Вінницького національного технічного університету. Друге місце посіли майбутні педагоги. «Бронза» дісталася студентам медичного університету. 

Як повідомляв NaПарижі, вінницькі спортсмени успішно виступили на чемпіонаті України з фрі-файту серед чоловіків, який відбувся у Івано-Франківську. З цих престижних змагань вони повернулися з чотирма медалями. 

Юрій Ярмощук

7 листопада, 2018