Вінничани здобули чотири медалі на всеукраїнському чемпіонаті з фрі-файту

Новини Вінниці / Вінничани здобули чотири медалі на всеукраїнському чемпіонаті з фрі-файту

Вінницькі спортсмени успішно виступили на чемпіонаті України з фрі-файту серед чоловіків, який днями завершився у Івано-Франківську. З цих престижних змагань вони повернулися з чотирма медалями.

Вінницькі спортсмени успішно виступили на чемпіонаті України з фрі-файту серед чоловіків, який днями завершився у Івано-Франківську.

З цих престижних змагань вони повернулися з чотирма медалями. Чемпіоном у ваговій категорії до 57 кг став наш земляк Вадим Сакал. Усі чотири проведені бої він виграв достроково. Нині цей спортсмен є претендентом на участь у чемпіонатах Європи і світу з фрі-файту.

«Найскладнішим поєдинком у Вадима був останній, фінальний. Він провів у ньому всі три раунди, а виграв на самому фініші технічним нокаутом. Здобув золото завдяки своїй гарній фізичній підготовці», – зауважив старший тренер збірної Вінниччини із фрі-файту Ігор Дишливенко.

Вінничанин Денис Дробинчук здобув «срібло» у ваговій категорії до 84 кг. А бронзові медалі дісталися також мешканцям подільської столиці – Андрію Купрійчуку (до 69 кг) і Роману Михальському (до 74 кг). Про це повідомила прес-служба Вінницької федерації фрі-файту.


 

Юрій Ярмощук

6 листопада, 2018