У Вінниці затримали підозрюваного у "віконному" шахрайстві: поліція просить відгукнутися його жертв

Новини Вінниці / У Вінниці затримали підозрюваного у "віконному" шахрайстві: поліція просить відгукнутися його жертв

У Вінниці поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у шахрайстві. Це - Рагімов Вадим Русланович. Правоохоронці стверджують, що він під приводом встановлення металопластикових вікон заволодівав грошима вінничан. У цьому зв’язку поліція просить відгукнутися усіх, хто постраждав від дій підозрюваного.

У Вінниці поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у шахрайстві. Це - Рагімов Вадим Русланович. Правоохоронці стверджують, що він під приводом встановлення металопластикових вікон заволодівав грошима вінничан. У цьому зв’язку поліція просить відгукнутися усіх, хто постраждав від дій підозрюваного. Саме "віконне" шахрайство залишається одним з найбільш розповсюдженних різновидів, від якого страждають жителі Вінниці, тому жертвами могли стати десятки людей.

«Якщо ви стали жертвою шахрайських дій чоловіка, зображеного на фото, звертайтесь до Вінницького відділу поліції за адресою: м. Вінниця, вул.Пирогова, 4, або телефонуйте за номером (098) 959-36-15, (096) 954-23-72», - зазначають у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Сергій Маламура

23 жовтня, 2019