У Вінниці затримали підозрюваного у нічному пограбуванні жінки

Новини Вінниці / У Вінниці затримали підозрюваного у нічному пограбуванні жінки

Вінницькі правоохоронці 17 листопада затримали зловмисника, причетного до пограбування 49–річної жительки обласного центру. Молодик відібрав у вінничанці сумку з особистими речами та гроші.

Вінницькі правоохоронці 17 листопада затримали зловмисника, причетного до пограбування 49–річної жительки обласного центру. Молодик відібрав у вінничанки сумку з особистими речами та гроші.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, близько півночі на спецлінію 102 надійшло повідомлення про пограбування. Жителька обласного центру розповіла, що на Хмельницькому шосе на неї напав невідомий та вирвав з рук сумку, у якій знаходились 1560 гривень, банківські картки та мобільний телефон.

Розшуковими заходами працівники поліції встановили та затримали підозрюваного. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 19-річний місцевий житель.

Під час огляду помешкання зловмисника поліцейські виявили там мобільний телефон та банківські картки потерпілої.

Також правоохоронці вилучили у молодика пристрій для вживання наркотиків та наркочні речовини.

Нині працівники поліції перевіряють затриманого до вчинення аналогічних злочинів.

Слідством відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) та ч.1 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За такі правопорушення зловмиснику загрожує до 6 років ув’язнення.

Макс Мельник

18 листопада, 2020