У Вінниці затримали чоловіка, який стріляв по підліткам

Новини Вінниці / У Вінниці затримали чоловіка, який стріляв по підліткам

В середмісті Вінниці 27 березня на очах у місцевих жителів нетверезий чоловік почав стріляти по підліткам. Наразі зловмисник затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Пістолет вилучено.

Як повідомляють у відділі поліції Вінницької області, правоохоронців на місце події викликали очевидці близько 20 години. Все відбувалось у дворі будинку по вулиці П. Запорожця.

Затриманий - 36–річний житель обласного центру. Оперативники встановили, що між ним та двома 15–річними підлітками виник конфлікт. Оскільки чоловік був на підпитку і  поводився агресивно, хлопці вирішили втекти, щоб не продовжувати суперечку. Після цього затриманий декілька разів вистрілив в бік неповнолітніх.

Освідування на стан сп'яніння зафіксувало 1,4 проміле алкоголю в організмі правопорушника. Під час конфлікту неповнолітні хлопці не постраждали. Пістолет направлено на експертизу.

Розслідування проводиться в межах відкритого провадження за ч.4 ст.296 КК України (хуліганство). Такий злочин карається ув’язненням терміном до семи років.

Слідство готує матеріали для оголошення чоловіку про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

Макс Мельник

28 березня, 2022