У Вінниці започаткували благодійний проєкт «Діти без обмежень» та запрошують долучитися

Новини Вінниці / У Вінниці започаткували благодійний проєкт «Діти без обмежень» та запрошують долучитися

Вінничани запрошують усіх небайдужих долучитися до благодійного проєкту «Діти без обмежень». Ініціатори збирають кошти на будівництво інклюзивного майданчика для дітей інвалідів і дітей з обмеженими можливостями у вінницькому парку "Дружби Народів". Проєкт має назву:«Інклюзивний дитячий майданчик- ніяких соціальних розмежувань».

Вінничани запрошують усіх небайдужих долучитися до благодійного проєкту «Діти без обмежень». Ініціатори збирають кошти на будівництво інклюзивного майданчика для дітей інвалідів і дітей з обмеженими можливостями у вінницькому парку "Дружби Народів". Проєкт має назву: «Інклюзивний дитячий майданчик- ніяких соціальних розмежувань».

Як зазначають організатори, схожі проєкти вже успішно побудовані у Тернополі і  Хмельницькому

Це майданчик із спеціальними гральними зонами, де здорові діти вчитимуться комунікації з дітьми, які мають інвалідність, і не існуватиме жодного соціального розмежування.

Створення інклюзивного дитячого майданчика допоможе родинам, які виховують дітей з інвалідністю швидше соціально адаптуватися, знайомитися з навколишнім світом, разом проводити відпочинок та заняття та дасть можливість психологічно розвантажити батьків, які постійно прив’язані до своїх дітей.

Сума проекту – 1 500 000 грн.

Картка для збору коштів: 4441114453428185 monobank Мельник Михайло Миколайович, призначення платежу "Майданчик"

Не будь байдужим, адже неважливих сум немає: кожна гривня - це внесок у результативне та успішне завершення проекту!!! Не всім пощастило народитися цілком здоровими, але всі мають право на щасливе дитинство в колі однолітків. Ці дітки потребують нашої підтримки. Стань носієм добра, милосердя, щедрості та турботи адже всі добрі справи повертаються до тебе з подвійною віддачою!

За будь-якою інформацією чи консультацією можна звертатися в особисті повідомлення або просто зателефонувавши мені т. 0977552351 Мельник Михайло

Новини Вінниці / У Вінниці започаткували благодійний проєкт «Діти без обмежень» та запрошують долучитисяНовини Вінниці / У Вінниці започаткували благодійний проєкт «Діти без обмежень» та запрошують долучитисяНовини Вінниці / У Вінниці започаткували благодійний проєкт «Діти без обмежень» та запрошують долучитисяНовини Вінниці / У Вінниці започаткували благодійний проєкт «Діти без обмежень» та запрошують долучитисяНовини Вінниці / У Вінниці започаткували благодійний проєкт «Діти без обмежень» та запрошують долучитисяНовини Вінниці / У Вінниці започаткували благодійний проєкт «Діти без обмежень» та запрошують долучитися
admin

7 травня, 2021