У Вінниці за проїзд протягом тижня здійснили більше 13 тисяч оплат через QR-код

Новини Вінниці /  У Вінниці за проїзд протягом тижня здійснили більше 13 тисяч оплат через QR-код

Новинка, в плані безготівкової оплати за проїзд, для більшості вінничан прийшлась до душі. Адже за тиждень користування містянами новим способом оплати в транспорті за допомогою QR-коду,  Вінниця вийшла на 3-тє місце в рейтингу міст, де також впроваджена дана технологія

Новинка в плані безготівкової оплати за проїзд частині вінничан прийшлась до душі. За тиждень користування містянами новим способом оплати в транспорті за допомогою QR-коду,  Вінниця вийшла на 3-тє місце в рейтингу міст, де також впроваджена дана технологія.

Як повідомили у прес-службі ПриватБанку, протягом перших 7 днів жителі Вінниці здійснили більше ніж 13 500 оплат в транспорті по QR-кодах, і це лише початок!

Відомо, що аби оплатити проїзд, необхідно мати з собою телефон зі встановленим на ньому додатком Privat24, що досить облегшує користування транспортом для багатох людей, адже не потрібно шукати дрібних грошей, контакту з банкнотами, які передаються з рук в руки (що в період сезонних захворювань може нести в собі небезпеку), навіть не потрібно носити з собою гаманець.

В прес-службі зазначають, що даний проект безкоштовний для міста і дає пасажирам можливість сплачувати за проїзд в трамваях, тролейбусах та міських автобусах в декілька кліків. Аналогічний спосіб оплати працює у 22 містах України й далі буде більше.