У Вінниці за незаконну торгівлю оштрафували громадян Грузії та Індії

Новини Вінниці / У Вінниці за незаконну торгівлю оштрафували громадян Грузії та Індії

У Вінниці працівники Управління Державної міграційної служби спільно зі співробітниками Управління СБУ у Вінницькій області провели перевірки дотримання суб’єктами підприємницької діяльності встановленого порядку працевлаштування іноземців та осіб без громадянства.

У Вінниці працівники Управління Державної міграційної служби  спільно зі співробітниками Управління СБУ у Вінницькій області провели перевірки дотримання суб’єктами підприємницької діяльності встановленого порядку працевлаштування іноземців та осіб без громадянства.

Як повідомляють у пресслужбі УДМС, в результаті до адміністративної відповідальності притягнуто двох іноземців - громадян Грузії та Індії. Судячи з оприлюдненого міграційниками фото, торгували іноземні громадяни у Вінниці різного виду спеціями.  

Водночас за відповідне працевлаштування оштрафовано й двох вінницьких підприємців - громадян України та Пакистану.

"Заходи стосовно виявлення, документування і припинення правопорушень,  вчинених як  іноземними громадянами та особами без громадянства, так і громадянами України, які їм сприяють, триватимуть і надалі", - запевняють в Управлінні ДМС Вінниччини.