У Вінниці вирішили до ладу привести тяжилівський парк «Інтеграл»

Новини Вінниці / У Вінниці вирішили до ладу привести тяжилівський парк «Інтеграл»

Ще 5 березня виконавчий комітет Вінницької міської ради надав дозвіл на проектування капітального ремонту зони благоустрою парку Інтеграл, що в мікрорайоні Тяжилів. І вже 30 червня на сайті публічних закупівель prozorro з’явився тендер розміщений Департаментом комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради, на проведення на робіт з капітального ремонту зони благоустрою по вул. Чехова

Ще 5 березня виконавчий комітет Вінницької міської ради надав дозвіл на проектування капітального ремонту зони благоустрою парку «Інтеграл», що в мікрорайоні Тяжилів - на східній околиці обласного центру. І вже 30 червня на сайті публічних закупівель Prozorro з’явився тендер, розміщений департаментом комунального господарства та благоустрою Вінницької міськради, на проведення на робіт з капітального ремонту зони благоустрою по вул. Чехова.

Відповідно до тендерної документації на благоустрій парку «Інтеграл» очікують витратити 942,9 тис грн. А план робіт виглядає так:

  • Облаштування пішохідної доріжки
  • Відновлення зеленої зони
  • Встановлення спортивного комплексу InterAtletika (воркаут)
  • Облаштування освітлення
  • Встановлення системи відеонагляду
  • Встановлення урн (10 шт) і лавок (10 шт).

Однак, декілька років тому в рaйоні пaрку «Інтегрaл» планували будівництво багатофункціонального Палацу спорту. Але виникла проблема з фінансуванням. Реальна вартість комплексу за кошторисом становила 395 мільйонів. Без залучення спонсорів починати проєктування не мало сенсу, а вони - зокрема голова Федерації баскетболу М.Бродський - обіцяли виділити власні кошти, а потім забули... Тому, від будівництва відмовились.