У Вінниці викрили збут зброї та боєприпасів (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці викрили збут зброї та боєприпасів (ФОТО)

Співробітниками управління СБУ у Вінницькій області попереджено ряд спроб організувати збут зброї та боєприпасів безпосередньо у Вінниці. У ході заходів проведено обшуки.

Співробітниками управління СБУ у Вінницькій області попереджено низку спроб організувати збут зброї та боєприпасів безпосередньо у Вінниці. У ході оперативних заходів проведено обшуки.

Як повідомляють у пресслужбі прокуратури Вінницької області, кримінальне провадження за ст. 263 КК України відкрито за фактом придбання, зберігання, збуту вогнепальної зброї пістолет-кулемета CZ та 2 пістолетів конструкції Токарєва (ТТ), калібру 7,62 мм та 260 штук бойових припасів (патронів)  без передбаченого законом дозволу.

Прокуратурою забезпечується нагляд у формі процесуального керівництва. У ході заходів проведено обшуки за місцем зберігання зброї, а також проживання причетних до вчинення злочину осіб. Одного із зловмисників затримано та повідомлено про підозру, вживаються заходи до обрання йому запобіжного заходу.

Наразі досудове розслідування триває, проводиться комплекс необхідних слідчих розшукових дій щодо встановлення всіх обставин правопорушення та притягнення винних осіб до відповідальності.

Подробиці згодом.

Новини Вінниці / У Вінниці викрили збут зброї та боєприпасів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці викрили збут зброї та боєприпасів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці викрили збут зброї та боєприпасів (ФОТО)
Макс Мельник

7 квітня, 2020