У Вінниці викрали гроші з нічного магазину. Підозрюваного вирахували по «біографії»

Новини Вінниці / У Вінниці викрали гроші з нічного магазину. Підозрюваного вирахували по «біографії»

У Вінниці 31 серпня оперативники затримали раніше судимого чоловіка, якого підозрюють у вчиненні крадіжки грошей з магазина продуктів на вулиці Князів Коріатовичів. Зловмисникові загрожує до 6 років позбавлення волі.

У Вінниці 31 серпня оперативники затримали раніше судимого чоловіка, якого підозрюють  у вчиненні крадіжки грошей з магазина продуктів на вулиці Князів Коріатовичів. Зловмисникові загрожує до 6 років позбавлення волі.

Як зазначають у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, до поліції з повідомленням про злочин звернулась 41-річна продавчиня цілодобового магазина. За словами жінки, близько 1.00 невідома особа, скориставшись її відсутністю на робочому місці, викрала з каси гроші. 

На місце злочину поліцейські встановили, що зловмисник проник до приміщення, зламавши вхідні двері.

В ході проведення першочергових розшукових заходів та перевірки осіб, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності, оперативники встановили особу, причетну до вчинення цього злочину. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 27–річний вінничанин.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Слідством розпочато  кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка).  За такий злочин передбачене до 6 років позбавлення волі.

Макс Мельник

1 вересня, 2021