У Вінниці волонтери церкви «Ранкова зірка» кілька років допомагають нужденним (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці волонтери церкви «Ранкова зірка» кілька років допомагають нужденним (ВІДЕО)

Ці небайдужі люди два роки поспіль допомагають вінницьким безхатченкам та іншим нужденним. Й не лише добрими словами, а й харчами. За підтримки фонду «Відкрите серце» систематично влаштовують доброчинні акції, роздаючи таким людям продукти – макарони, шоколад, паштет, консервацію та чимало іншої їжі. За цей час нагодували багато подолян, що з тих чи інших причин опинилися у складній житейській ситуації.

Ці небайдужі люди два роки поспіль допомагають вінницьким безхатченкам та іншим нужденним. Й не лише добрими словами, а й харчами. За підтримки фонду «Відкрите серце» систематично влаштовують доброчинні акції, роздаючи таким людям продукти –  макарони, шоколад, паштет, консервацію та чимало іншої їжі. За цей час нагодували багато подолян, що з тих чи інших причин опинилися у складній житейській ситуації.

Роблять це щиро й з любов’ю. Натомість отримують слова вдячності та щирі посмішки. Й це волонтерів надихає продовжувати започатковане два роки тому.

Про добрі справи представників згаданої релігійної організації та кількість тих, кому вони допомогли у скрутний час – у сюжеті ТРК «Вінниччина».

Юрій Ярмощук

7 серпня, 2018