У Вінниці водій вантажівки забруднив проїжджу частину бетонною сумішшю

Новини Вінниці / У Вінниці водій вантажівки забруднив проїжджу частину бетонною сумішшю

У середу, 23 березня, інспектори Муніципальної варти м. Вінниці зафіксували порушення вимог Правил благоустрою громади. Згідно з повідомленням Муніципальної варти, виявлено випадок забруднення проїжджої частини бетонною сумішшю.

За допомогою міських камер відеонагляду було зафіксовано, що приблизно о 11:40 водій автомобіля MAN вчинив діяння, яке призвело до забруднення проїжджої частини бетонною сумішшю. Інцидент стався на розі вулиць В. Чорновола та І. Богуна у місті Вінниця.

На водія вантажівки-бетонозмішувача складено протокол за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Ця стаття передбачає відповідальність за порушення правил благоустрою громади та визначає відповідні штрафні санкції.

Муніципальна варта м. Вінниці закликає всіх громадян дотримуватися правил благоустрою та утримувати міську територію в чистоті. Подібні порушення можуть мати негативний вплив на якість і безпеку дорожнього руху та загальний вигляд міста.

Слід зазначити, що такі випадки забруднення громадських місць є неприпустимими і вимагають відповідальної реакції від правоохоронних органів та владних структур міста.