У Вінниці вночі вибухівку шукали на залізничному вокзалі та лікарні швидкої допомоги

Новини Вінниці / У Вінниці вночі вибухівку шукали на залізничному вокзалі та лікарні швидкої допомоги

Схоже, через чергове загострення зовнішньополітичних відносин відновлюється практика повідомлень про замінування важливих об’єктів, зокрема у Вінниці. Так, вчора 26 грудня близько 22:30 до поліції надійшла інформація про вибухівку, яка нібито закладена у приміщеннях залізничного вокзалу та лікарні швидкої медичної допомоги.

Як повідомляють у відділі комунікації обласного главку, слідчо-оперативні групи поліції, працівники вибухотехнічного відділу, кінологи та представники інших відомств негайно прибули за адресами. Людей евакуювали.

Вибухотехніки та кінологічна служба перевірили приміщення та прилеглу територію  щодо виявлення вибухонебезпечних або інших підозрілих предметів. У ході перевірок жодних  небезпечних предметів не виявлено.

Нагадаємо, 24 грудня після розсилки листів у трьох вінницьких школах шукали вибухівку. Як стало тоді відомо NaПарижі з власних джерел у Нацполіції, автор листа вказав більше десятка чисел, зокрема 238 і 258. Під таким номером школи є тільки у Києві… У Вінниці перевіряли інформацію у школах № 12 по вулиці Шимка, а також №№ 25 і 35 на Вишенці.

Макс Мельник

27 грудня, 2021