У Вінниці відремонтують злітно-посадкову смугу аеропорту

Новини Вінниці / У Вінниці відремонтують злітно-посадкову смугу аеропорту

Сьогодні депутати міської ради під час сесії затвердили Меморандум між Вінницькою міською радою, Вінницькою облдержадміністрацією та Міністерством оборони щодо спільного використання аеродрому "Вінниця". Згідно документа Мінобороні надається згода на оформлення земельно ділянкиї, яка розташована та території Гавришівської сільської ради, у державну власність.

Сьогодні, 24 листопада, депутати міської ради під час сесії затвердили Меморандум  між Вінницькою міською радою, Вінницькою облдержадміністрацією та Міністерством оборони щодо спільного використання аеродрому "Вінниця". Мінобороні надається згода на оформлення земельної ділянки, яка розташована на території Гавришівської сільської ради, у державну власність. 

В свою чергу Вінниця зможе розробити проектно-кошторисну документацію на реконструкцію злітно-посадкової смуги летовища та  сприятиме розвитку вінницького аеропорту та розширенню напрямків авіасполучення, як по Україні, так і за її межами.

Крім того, депутати виділили понад два мільйони гривень на придбання аеродромних машин та іншої техніки для КП "Аеропорт Вінниця". 

Нагадаємо, на початку осені уряд виділив 200 мільйонів гривень на реконструкцію злітно-посадкової смуги вінницькому аеропорту.

 

Саша Григоровська