У Вінниці відновлять рух тролейбуса №15. Однак лише на час ремонту колій на Соборній

Новини Вінниці / У Вінниці відновлять рух тролейбуса №15. Однак лише на час ремонту колій на Соборній

У мерії міста Вінниці прийняли рішення про тимчасове відновлення руху тролейбусу №15 (на час ремонту колій на Соборній) Адже паралельно з початком реконструкції голової вулиці міста - Соборної, у Вінниці тривають ремонтні роботи по реконструкції трамвайних колій тривають і на вулиці на вулиці Замостянській.

У мерії Вінниці прийняли рішення про тимчасове відновлення руху тролейбусу №15 (на час ремонту колій на Соборній). Адже паралельно з початком реконструкції голової вулиці міста - Соборної - у Вінниці тривають ремонтні роботи по реконструкції трамвайних колій і на вулиці Замостянській.

Як NаПарижі повідомляв раніше, за декілька тижнів на головній "артерії" міста - вулиці Соборній - розпочнуться роботи по заміні трамвайних колій та бетонних плит. Трамвайне сполучення на Замості буде відсутнє, адже курсувати транспорт через центральну вулицю міста не буде, тому рух організують через Київський міст.

Зараз на Замостянській поспішають завершити монтаж колій, комунікацій, опор контактної мережі та вкладання плитки в міжколійний простір.

Саме тому було прийнято рішення - для забезпечення перевезень пасажирів у Замостянському мікрорайоні відновити рух тролейбусного маршруту №15, який курсує з Вишеньки.

 Нагадаємо, що маршрут не курсує з початку ремонтних робіт на Замостянській у минулому році.